White beaches...

... HERE WE COME!!!


Japp, nu är det definitivt klart!

VI vann!

Fel av mig i det tidigare inlägget. Vi åker den 14:e november!

En hel övervåning på en Thai Air jumbojet är hyrd för oss! :D

Grymt hotell med image1206 (från 14 000 kr/person för 1 vecka)!

Info om hotellet:

En upplevelse utan dess like! Mycket exklusivt hotell som har alla tänkbara faciliteter och där man har tagit hänsyn till miljö och natur. Stort hotellområde med stigar som förbinder de olika byggnaderna. Fem restauranger varav en erbjuder buffémiddagar med varierande teman varje dag.
Sex barer (inklusive poolbaren). Tennis, diverse vattensporter, mountainbiking och windsufing. Tre pooler varav en med barnsektion. Separat barnpool. Solstolar och parasoller.

Hotellet har en egen strand på en ö som heter Bon Island dit det tar cirka 15 minuter med longtailbåt. Transport med hotellets egen båt till och från ön är gratis för hotellets gäster. På ön finns solstolar, parasoller och restaurang som sköts av hotellet. Sandstrand som är öppen för allmänheten med finns nedanför hotellet.
 
Konferensfaciliteter samt businesscenter. Inom hotellet kan man benyttja sig av wireless internetuppkoppling mot avgift. Laptops finns mot avgift. Spa som erbjuder alla tänkbara avkopplande behandlingar. Fitnesscenter som förutom gym även erbjuder aerobics och thaiboxning. Dagliga aktiviteter som exempelvis målning, thailändsk matlagningskurs mot avgift. Nivåskillnader inom hotellet.

Deluxerum med möjlighet att önska om förbindelsedörr. Säg till vid bokningen. Något större dubbelrum. Stora juniorsviter som är indelade i två delar med skiljevägg samt havsutsikt. Ett vardagsrum med soffgrupp och ett sovrum. Något mindre juniorsviter med öppen planlösning. Alla rum kabel-TV, telefon, vattenkokare, kaffe-/ tefaciliteter och rumsservice dygnet runt. DVD spelare med möjlighet för att låna filmer/skivor i receptionen (endast i deluxerummen och juniorsviterna). Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Några bilder:

image1207

image1208

image1209

image1210

image1211

image1212

image1213

I will miss M, E och den i monitorn. :)


Question:
I wonder if there are any nice Porsches in Thailand! :D



// Mr Porsche

Kommentarer
Postat av: Atos

Grattis till resan, synd på årstiden bara :(

http://www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/tenday/THXX0018?from=36hr_fcst10DayLink_business

2007-11-04 @ 10:21:09
Postat av: Mr Porsche

Thanks!

Well, jag hoppas på det bästa från den 14:e!

2007-11-04 @ 12:43:51
Postat av: Malinen

Jag hoppas du får en underbar resa, älsklin'! Det är du verkligen värd. Jag kommer sakna dig som galen, men vem vet? Kanske är det fler än jag & E som kommer sakna dig! ;)

Jag älskar dig.

Dodome´Didi

Postat av: Gunn Andersson

Grattis Arne och dina jobbarkoleger som har kämpat och vunnit denna resa.Duktigt jobbat.
Hoppas ni får många fina upplevelser och en minnesrik resa.Hälsningar och trevlig resa från mamma

2007-11-07 @ 21:29:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback